Elisacare@gmail.com 06-41023850


De ZorgBij  

De kracht van de aanraking


De ZorgBij is een speciaal product ontwikkeld door Elisacare, om eenvoudig te masseren bij uzelf of bij iemand anders en is te gebruiken bij de pasgeborene tot de oudste mens. Met de ZorgBij kan je dus ook zonder een massage opleiding of massageolie masseren en het lichaam aandacht bieden.

De ZorgBij gebruikt u over de de kleding heen. Dit kan zowel in de (rol)stoel als op bed, op de bank of op de grond. Bijvoorbeeld thuis, in het zieken-verzorginghuis, kinderdagopvang, op kantoor of op school.

De ZorgBij geeft warmte, zachtheid, geborgenheid, liefde en aandacht. Door de aanrakingen komen uw cellen inbeweging waardoor de energie gaat stormen. Hierdoor wordt onder andere het zelfgenezend vermogen geactiveerd.


Hieronder de handleiding en de instructievideo's:


Gebruik van de ZorgBij


Bij een kind in de rolstoel.

Bij elkaar.


Bij de kleinste.


Ervaringen

- "In de laatste weken van haar leven logeerde mijn schoonzus bij ons en kwam Liesbeth haar masseren. Annelies genoot intens van deze aanrakingen van haar nicht. Het zorgde voor ontspanning en een bijzondere verbinding ontstond. De ZorgBij die ze kreeg is niet meer van haar buik afgegaan.
Annelies vond het erg aangenaam, het gevoel wat de aanraking via de zorgbij haar gaf, resulteerde in het feit dat hij dag en nacht op haar lag. Voor ons was het besluit dan ook snel genomen dat de ZorgBij met uitgespreide vleugels beschemend over Annelies heen is mee gegaan op haar laatste reis.
We kunnen deze prachtige zachte ZorgBij dan ook alleen maar aanbevelen.
"  - Sonja Bijkerk (29-12-2020)