De ZorgBij op de Massage- complementairvakbeurs!

Dit jaar staat Elisacare met De ZorgBij op de Massage- Complementairvakbeurs in Gorinchem! Op 3 en 4 maart 2023 ben ik aanwezig op de beurs om met De ZorgBij nog meer mensen te kunnen bereiken.

Kom gezellig langs om De ZorgBij uit te proberen, extra informatie te vragen en wellicht uw eigen ZorgBij aan te schaffen. Tot dan!

Meer informatie over de Massage- Complementairvakbeurs is te vinden op hun site: https://soonerevents.nl/

De ZorgBij als cadeau voor de feestdagen!

De ZorgBij is een perfect cadeau voor de feestdagen. Leuk om los te geven aan iemand die De ZorgBij wel kan gebruiken maar ook leuk voor in een kerstpakket.

Daarom nu een feestelijke korting. De ZorgBij is nu tijdelijk verkrijgbaar voor €25,- per stuk.

(LET OP: Deze actie is nu verlopen! Nu weer oude prijs €30,-)

Voor een grotere bestelling kunt direct contact met mij opnemen om een offerte aan te vragen.

Elisacare was met de ZorgBij op de 50PlusBeurs en de VeineDAGEN beurs!

Dit jaar stond Elisacare met de ZorgBij op de 50PlusBeurs in Utrecht maar ook op de VeineDAGEN beurs in Gorinchem! Ik was beide beurzen aanwezig om aan de bezoekers De ZorgBij te kunnen laten zien. Veel van jullie hebben de ZorgBij kunnen uitproberen en waren erg enthousiast.

Het was een supergave ervaring om via de beurs meer mensen te kunnen bereiken met mijn product. Hopelijk komen er in de toekomst nog meer van dit soort dagen!

De ZorgBij in Veine Magazine

De ZorgBij staat nu ook in het Veine Magazine. Zie hieronder het artikel:

Deze Bij is heel bijzonder!

We roepen het vaker in Veine "De mooiste producten worden gemaakt door ervaringsdeskundigen." Zo ook deze prachige ZorgBij die is bedacht door Liesbeth Smits-Nieuwenhuis, verpleegkundige en (kinder)massagetherapeut.

Als geen ander weet Liesbeth hoe belangrijk aanraking is. In de praktijk ziet ze dat er op kinderdagcentra, in woningen, maar ook bij ouders thuis vaak veel te weinig tijd is om te masseren. Het is ook een heel gedoe met aan- en uitkleden en vette olie.

Liesbeth bedacht de ZorgBij. Een prachtige bij die je over de kleding van iemand heen gebruikt om diegene te masseren. De vleugels glijden gemakkelijk onder je handen over de kleding van je kind en zo geeft deze mooie bij warmte zachtheid, geborgenheid liefde en aandacht. Natuurlijk mag je er ook lekker mee knuffelen!


Meer over het Veine Magazine is te vinden op hun site: veine.nl/magazine/

De ZorgBij in de nieuwsblog van Gwoon Handig

Suzan is een vrijwilliger vanuit de stichting Gwoon Handig die samen met haar zoon Lukas de ZorgBij heeft uitgetest:

"In de avond gaan we het avondritueel in met Lukas voor het gevoel van veiligheid en structuur. Nadat we klaar zijn in de badkamer vraagt hij al enthousiast waar het cadeau is. Zoals een echte BIJ ook enorm veel waardevols met zich meedraagt, is dat ook het geval met de Zorgbij. We doen de korte massage voor het slapen zowel op blote huid als met kleding aan en het voelt erg comfortabel aan voor Lukas. De massage met de ZorgBij kan door iederéén makkelijk gegeven worden, zonder massage opleiding of massageolie. Er is eventueel een instructievideo met tips te bekijken op de website van Elisacare. Ook in de korte bijgeleverde folder staat de uitleg om meteen te kunnen starten met deze extra zorg die helpt ontprikkelen.

‘Mag Zoemie elke dag bij me helpen mama?”, vraagt Lukas de eerste avond tevreden. “Jazeker, Lieve jongen”, beaam ik meteen. Hij is helemaal voor ons. En iedereen kan je ermee masseren of dat je zelf ‘Zoemie’ pakt en ermee masseert en kroelt. Juist de keuze van de lichte stoffen voor dit massage hulpmiddel heeft in korte tijd een groots effect
."

Lees het gehele verhaal op de site van Gwoon Handig: www.productenvoorgehandicapten.com/nieuwsblog/2022/05/2041/de-kracht-van-aanraking

Nieuwsbrief

Hier ook als PDF te downloaden: Nieuwsbrief ZorgBij.pdf